KETAHUI CARA UNTUK TINGKATKAN JUALAN BISNES MAKANAN ANDA MENERUSI FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING DENGAN 3 LANGKAH MUDAH.

berniaga secara kreatif akan membezakan anda dengan pesaing anda.

Lensa Mars menawarkan servis FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING yang membantu usahawan F&B untuk mengukuhkan jenama dan menampilkan keunikan produk makanan yang dijual melalui gambar makanan yang menarik.

Tidak seperti food photographer yang lain, kami di Lensa Mars menawarkan kepelbagaian tema dan styling kreatif, bersesuaian dengan jenis produk dan identiti jenama serta mesej yang hendak disampaikan.

#misibantuusahawan

Sedang mencari Food Photographer untuk shoot gambar produk makanan anda dengan pakej yang fleksibel? Kami adalah Food Photographer Malaysia yang berbakat, dan kami menawarkan servis FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING yang anda tidak akan jumpa di tempat lain.

SERVIS FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING DARI LENSA MARS ADALAH BERBEZA DARI FOOD PHOTOGRAPHER LAIN

Lensa mars menawarkan kepakaran dari dua orang Food Photographer dan Food Stylist yang berbakat untuk memberi pakej FOOD PHOTOGRAPHY paling kompetitif untuk anda.

Kami mempunyai cara kerja yang tersendiri untuk pastikan kami mampu beri hasil yang terbaik kepada setiap pelanggan.

KENAL PASTI MASALAH PELANGGAN

Pelanggan akan diberikan borang soal jawab yang perlu diisi untuk kami tahu setiap kemahuan dan kehendak pelanggan.

food photographer malaysia
food photographer malaysia

CADANGAN TEMA MENARIK SESUAI PRODUK

Anda bebas pilih tema yang sesuai dengan produk anda. Kami akan hasilkan gambar yang buat produk makanan anda nampak sangat sedap dan buat orang terliur kelaparan.

GUNA ELEMEN BAHAN SEGAR DAN WARNA PROPS MENARIK

Hasil kerja kami selalunya melibatkan elemen bahan segar untuk buat gambar nampak hidup. Gabungan warna dan olahan props juga bantu tarik pandangan mata untuk fokus.

Lensa Mars dapat berikan apa yang kami mahu. Gambar sangat fresh & vibrant. Tak perlu ke studio mahal-mahal, tapi result gempak.

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN
SERVIS FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING UNTUK BISNES F&B ANDA

BANTU BINA KEPERCAYAAN PELANGGAN

Gambar makanan yang diambil secara profesional dan berkualiti adalah sangat penting untuk bina kepercayaan pelanggan. Food photography & styling kreatif dijamin bantu buatkan pelanggan tergila-gilakan produk makanan anda.

BANTU JANA JUALAN MENGUNTUNGKAN

Gambar makanan yang mampu buat pelanggan terliur pada pandangan pertama akan menukarkan produk makanan anda kepada perniagaan yang menguntungkan.

BANTU KUKUHKAN JENAMA ANDA

Food photography profesional akan bawa jenama dan pemasaran anda daripada biasa kepada sangat luar biasa, bantu pelanggan teringat-ingat jenama anda serta buat orang rasa nak cuba.

ASET PENTING DALAM PEMASARAN BISNES F&B

Jangan kedekut untuk labur modal di dalam food photography kerana pamerkan makanan dengan cara paling menarik adalah perkara paling penting dalam pemasaran bisnes F&B.

MASALAH UTAMA USAHAWAN F&B

TIADA MASA

Anda sangat sibuk uruskan perniagaan dan memang tiada masa untuk ambil gambar produk makanan anda.

TIADA KEMAHIRAN

Sangat ramai usahawan tak tahu cara mengambil gambar makanan dengan styling kreatif.

TIADA GAMBAR MENARIK

Sudah bertahun-tahun anda jalankan bisnes F&B tapi masih tiada gambar produk setaraf profesional untuk tujuan pemasaran.

TIADA DAYA TARIK PELANGGAN

Anda sering gagal buat pelanggan terliur dengan produk anda kerana anda hanya gunakan gambar makanan dari Google sahaja. Pelanggan tahu itu bukan produk makanan anda.

Pakej FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING dari Lensa Mars akan menaikkan jenama produk makanan anda setaraf jenama besar di Malaysia.

Thank you Lensa Mars gambar yang awesome dan menarik bagi owner-owner produk yang tiada masa macam Mr.Melting untuk snap gambar produk sendiri. Lensa Mars sangat membantu memberi nafas baru untuk setiap gambar produk dengan kos yang sangat jimat. Gambar yang di snap sangat berpuas hati bagi Mr.Melting gunakan sebagai bahan marketing. Terima kasih sekali lagi Lensa Mars.

KENAPA FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING PENTING UNTUK BISNES F&B

Kami bantu sampaikan cerita dan mesej produk makanan anda melalui kerja halus dan ketelitian di dalam setiap elemen yang wujud di dalam gambar.

food photographer malaysia

MILIKI GAMBAR MAKANAN EKSKLUSIF DARI DAPUR ANDA SENDIRI

Mengambil gambar produk makanan untuk tujuan pemasaran memerlukan kemahiran dari photographer profesional seperti kami.

Kami menggabungkan seni photography dan gubahan kreatif untuk menghasilkan gambar makanan yang memikat selera.

TONJOLKAN KEUNIKAN PRODUK ANDA DARI SISI YANG MENARIK

Kami bantu pamerkan keunikan tekstur makanan anda dengan menggunakan bahan segar utama sebagai props.

PORTFOLIO LENSA MARS

Ingin lihat hasil kerja kami dan dapatkan inspirasi untuk gambar produk makanan idaman anda?

Tempah slot FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING sekarang. Percuma BONUS bernilai rm100 dengan kod LENSAMARS100. Tertakluk pada terma dan syarat.

APA MANFAAT ANDA AKAN DAPAT DARI PAKEJ FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING LENSA MARS

UNIK

Food photography and styling yang tidak akan sama dengan produk makanan lain.

KEPELBAGAIAN GAMBAR

Pandangan dekat, atas dan depan (close up, overhead and front shot) untuk menunjukkan setiap sisi produk makanan anda.

KONSULTASI

Bantu anda pilih jenis dan pendekatan fotografi yang sesuai untuk jenama anda.

PAKEJ LENGKAP & FLEKSIBEL

Pakej lengkap yang sangat fleksibel bergantung pada bajet anda.

PAKEJ KHAS UNTUK PEMILIK RESTORAN

Sesi fotografi di restoran anda dan rakam gambar aksi chef yang sedang memasak dan menyediakan minuman untuk tetamu.

PAKEJ TAMBAHAN GRAPHIC DESIGN

Graphic design untuk buku menu dan promosi khas di media sosial.

PILIH PAKEJ FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING ANDA SEKARANG

Kami sediakan 4 pakej untuk anda pilih. Sila ambil masa untuk baca dan bandingkan pakej yang sesuai dengan keperluan bisnes anda. Sekiranya tiada pakej yang anda suka, sila isi BORANG ini dan nyatakan dengan jelas keperluan bisnes anda. Kami akan cuba bantu laksanakan impian anda!

food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia

Dah jumpa pakej yang sesuai dengan bisnes anda? Kami tawarkan pakej fleksible yang lengkap dan anda bebas pilih mengikut bajet dan keperluan anda. Kami mahu buktikan Pakej FOOD PHOTOGRAPHY tidaklah semahal yang anda sangka. Semua usahawan mampu memilikinya cuma anda mungkin belum jumpa pakej yang sesuai dengan anda selama ini kan?

Pilih pakej FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING yang sesuai untuk anda.  Bezakan bisnes anda dari pesaing dengan menjadi kreatif dan lain dari biasa. Disinilah bermulanya era baru dalam bisnes anda. Tanam impian dan yakin yang bisnes F&B anda boleh pergi lebih jauh. Lakukan tindakan pantas dengan tempah pakej yang bersesuaian dengan keperluan dan bajet anda. Usah tangguh lagi.

Terima kasih pada Lensa Mars untuk gambar2 yang super duper cantik ni. Harga dah la berbaloi2. Walaupon gambar level2 pro tapi harga rakyat marhaen,memang mampu milik sangat. Apa la salah laburkan sikit modal untuk business sendirikan.

Tempah slot FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING sekarang. Percuma BONUS bernilai rm100 dengan kod LENSAMARS100. Tertakluk pada terma dan syarat.

KEPAKARAN KAMI

food photographer malaysia
food photographer malaysia

Kami tahu menguruskan bisnes F&B sangat susah. Anda perlukan orang yang kreatif, minat dan tahu apa yang perlu dibuat untuk menyampaikan mesej di sebalik keunikan dan kelebihan produk makanan anda. Itulah kepakaran kami di Lensa Mars!

food photographer malaysia

“Whenever you see a successful business, someone once made a courageous decision.” 
― Peter F. Drucker

SIAPA YANG HARUS DAPATKAN PAKEJ FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING LENSA MARS

PEMILIK RESTORAN & CAFE

Bina jenama anda dengan gambar makanan anda sendiri. Hasilkan buku menu paling menarik untuk restoran anda.

USAHAWAN PRODUK

Bina keyakinan pelanggan dengan gambar produk makanan yang mampu buatkan pelanggan sentiasa teringat-ingat. Kami juga akan bantu anda sampaikan mesej menarik yang membentuk identiti jenama anda.

PENULIS BUKU RESIPI

Bercita-cita untuk bukukan resepi istimewa anda? Kami boleh bantu rakam gambar masakan supaya nampak sangat sedap untuk dimuatkan di dalam buku resepi.

PENIAGA KECIL

Stokis & agent produk makanan serta home bakers yang beroperasi secara kecil kecilan harus mempunyai gambar produk menarik untuk membezakan perniagaan anda dengan pesaing anda.

Walaupun saya hanya seorang stokis kepada produk makanan jenama tempatan, saya tahu kepentingan mempunyai gambar yang cantik untuk mengukuhkan jenama saya sendiri. Pelanggan mula yakin untuk membeli, malah ada pelanggan yang fikir saya adalah pengeluar utama jenama yang saya jual! Saya juga berjaya dapatkan lebih ramai agent. Terima kasih Lensa Mars.

MENGAPA ANDA PERLU PILIH LENSA MARS?

TERBUKTI MAMPU JANA KEUNTUNGAN

LENSA MARS menawarkan servis FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING yang terbukti mampu menjana keuntungan kepada anda kerana kami sendiri adalah usahawan makanan sama seperti anda.

MISI BANTU USAHAWAN

Kepakaran kami adalah membantu usahawan mendapatkan khidmat fotografi dan mengelakkan jenama anda dibelenggu masalah sales yang merudum disebabkan ketiadaan gambar produk yang menarik untuk dipaparkan pada pelanggan.

GAMBAR PRODUK BERTARAF PROFESIONAL

Kami komited bantu usahawan F&B untuk dapatkan gambar produk setaraf profesional dengan pakej fleksibel dan mampu milik. 

“Study successful people and businesses, then do what they did to become successful while making slight modifications to fit your life style, your values, your business model & your goals.” 

– Clay Clark

Akmal Malek + Munirah Mokhtar

Akmal dan Munirah adalah pasangan suami isteri yang mempunyai minat yang mendalam dalam bidang seni dan fotografi. Mereka pilih untuk fokus dalam bidang Food Photography dengan styling kreatif dan komited dalam usaha membantu usahawan F&B mendapatkan gambar makanan yang unik dan lain dari biasa. Klik pada gambar untuk baca kisah mereka.

PERCUMA GRAPHIC DESIGN JIKA ANDA TEMPAH SLOT FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING HARI INI

lensa mars promotion

TEMPAH SLOT FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING DARI LENSA MARS SEGERA,
DENGAN 3 LANGKAH MUDAH

1. Pilih pakej yang sesuai dengan keperluan bisnes anda.

2. Buat pembayaran untuk tempah slot FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING dengan kami. 

3. Isi borang pelanggan Lensa Mars dan sertakan gambar bukti pembayaran di ruang bawah borang.

Kami akan hubungi anda segera selepas pembayaran disahkan.

Tempah slot FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING sekarang. Percuma BONUS bernilai rm100 dengan kod LENSAMARS100. Tertakluk pada terma dan syarat.

Jangan berlengah lagi. Lakukan perubahan pada bisnes makanan anda sekarang!

Keputusan yang anda buat pada hari ini akan membuatkan bisnes anda lebih bagus dari pesaing anda.

Jaminan wang dikembalikan sekiranya kami gagal hasilkan gambar seperti yang anda mahu.

Tiada pakej yang sesuai untuk anda? Perlukan pakej custom dari kami untuk bisnes anda? Sila isi borang di bawah dan nyatakan dengan lengkap apa yang anda perlukan.

  Terima Kasih atas email anda. Kami akan respon secepat mungkin ya.

  Follow kami di Facebook & Instagram

  Hubungi kami

  email:

  marsdesignwork@gmail.com

  error: Content is protected !!