PAKEJ FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING DARI LENSA MARS

Di Lensa Mars, kami menawarkan pakej versatil serta fleksibel mengikut keperluan anda. Lihat senarai pakej yang kami tawarkan dan pilih mengikut kesesuaian bisnes anda. Sila baca dengan jelas dan banding kelebihan setiap tawaran sebelum membuat sebarang keputusan. 

food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia
food photographer malaysia

Dah jumpa pakej yang sesuai dengan bisnes makanan anda? Kami tawarkan kepelbagaian harga dengan butiran lengkap pada setiap pakej untuk pastikan anda faham apa yang anda akan dapat. Jika anda ada kekangan dari segi lokasi dan masa, jangan risau. Kami boleh bekerja mengikut kesesuaian projek sama ada di tempat anda, ataupun di studio kami di Kota Damansara, Petaling Jaya.

Sebab utama kami buat pakej begini adalah untuk buktikan bahawa servis FOOD PHOTOGRAPHY tidaklah semahal yang anda fikirkan. Setiap usahawan F&B mampu untuk memilikinya. Mungkin selama ini anda belum jumpa pakej yang sesuai dengan keperluan bisnes anda kan? Kami faham dilema anda kerana kami juga usahawan F&B sama seperti anda. Oleh sebab itulah, kami ambil inisiatif untuk sediakan pakej eksklusif yang merangkumi FOOD PHOTOGRAPHY & FOOD STYLING untuk memenuhi permintaan pasaran yang luas di dalam industri F&B. 

Pastikan anda pilih pakej yang sesuai dengan keperluan dan keinginan anda. Sila maklumkan JENIS PRODUK MAKANAN DAN JENAMA yang akan diambil gambar nanti. Rangka dan bayangkan bagaimana anda mahu kami pamerkan produk anda kepada pelanggan anda. Letakkan diri anda sendiri sebagai pelanggan jenama anda. Jangan lupa tuliskan butiran idea bernas tersebut di ruangan MESEJ ANDA di dalam borang pelanggan nanti.  Jika anda jelas dengan kemahuan anda, kerja photography juga akan dihasilkan lebih cepat, seperti yang anda mahu.

Mari kami bantu realisasikan impian anda. Kita semua tahu, mata akan lebih tertarik pada gambar makanan yang cantik dihias dan nampak sedap kan?

Tempah slot FOOD PHOTOGRAPHY & STYLING sekarang! Letakkan jenama anda sebaris jenama gah lain di Malaysia.

Percuma BONUS bernilai rm100 dengan kod LENSAMARS100

lensa mars promotion
error: Content is protected !!